Ermenek Anaokulu
SEYRAN MH. HALİT BARDAKÇI SK. ANAOKULU NO 2/0 ERMENEK / KARAMAN

VİZYON

Çocukların gelişim düzeyleri ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile Ermenek’ te tercih edilen bir okul olmak.

MİSYON

Türk Milli Eğitiminin Okul Öncesi Eğitimi Amaçları doğrultusunda, çocukların beden, zihin ve duygu gelişmesini ve iyi alışkanlıklar kazanmasını, çocukların Türkçe’ yi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamak, çocuklara sevgi, saygı, iş birliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma gibi davranışları, çocuklara hayal güçlerini, yaratıcı ve eleştirel düşünme becerilerini, iletişim kurma ve duygularını anlatabilme davranışlarını kazandırarak, çocukları ilköğretime hazırlamaktır.

Öğretim Şekli :İkili Öğretim + Çocuk Kulübü

İkili Öğretim + Çocuk Kulübü